about

Välkommen till Upplands Tandvård!

Vi är en privat tandvårdspraktik, belägna centralt i vackra Östhammar, nära Östhammarsfjärden. Vi håller till i nya, fräscha lokaler och använder det senaste inom tekniken. Vi strävar efter att kunna ge dig som patient trygghet och hög kvalité när du kommer till oss. Du möts därför av en professionell personal med många års erfarenhet inom yrket och som älskar det vi gör.

Vi utför all slags bastandvård, oralkirurgi, implantatprotetik, fasader m.m. och om behovet kräver det har vi ett nära samarbete med framstående specialister för att du ska få den bästa möjliga behandlingen. Vi tar emot patienter från 15 år och uppåt. Ungdomar upp till 23 år behandlas självklart gratis på kliniken.

Välkommen in till oss!

 


 

Vi som jobbar här

Läs mer om vilka vi är
Fares Sawalha
Leg. Tandläkare och Klinikchef
Jag heter Fares och har jobbat som tandläkare sedan 2008. Har främst arbetat inom den privata sektorn och ser till att vidareutbilda mig kontinuerligt. Är speciellt intresserad av kirurgi samt estetisk tandvård. År 2014 startade jag företaget Upplands Tandvård AB som nu bedrivs i Östhammar. Fritiden spenderar jag med familj, som består av fru och två barn, samt vänner. Jag simmar och spelar tennis också.
E-post
Martina Ström
Tandsköterska
E-post
Anette Wahlqvist
Leg. Tandhygienist
E-post
Jessica Andersson
Tandsköterska
E-post