Information till dig som patient gällande Covid-19

posted in: Covid-19 | 0

Klinikens personal är alla vaccinerade!

Du ska gå till tandvården som vanligt förutsatt att du är frisk inför ditt besök. Om du har feber, hosta eller andningsbesvär ska du avstå från att besöka vår klinik. För att undvika smittspridning är vi även tacksamma om du i största möjliga mån undviker att ta med dig sällskap vid ditt besök om det inte är absolut nödvändigt.

 

Kontakta kliniken om du är osäker

Har du förkylningssymtom och tandbesvär måste du ringa och rådfråga oss innan du tar dig hit. Det gäller också vid milda symptom. Då får då information om när du kan få hjälp med dina besvär och får då också veta hur du på bästa sätt tar hand om tandvärken i väntan på att förkylningssymtomen försvinner. Har du ett bokat besök och behöver avboka eller omboka din tid hos oss så vill vi gärna att du gör det senast 24 timmar före bokad tid, antingen via mejl eller telefon.

 

Om du tillhör en riskgrupp

Folkhälsomyndighetens sida kan du läsa om vilka grupper som räknas som riskgrupper. Rådfråga oss om du tror att du tillhör en riskgrupp. Vi gör individuella bedömningar av tandvårdsbehovet i varje enskilt fall. Anpassningar görs innan besöket  för både er och vår säkerhet.

 

Det här gäller för akut tandvård

Har du akuta tandbesvär går det fortfarande bra att komma till kliniken. Det gäller även för dig som är 70 år och äldre eller har en underliggande sjukdom. Ring oss alltid innan ditt besök! Öppettider hittar du under fliken Kontakt.